Programma’s

Er zijn diverse programma’s mogelijk. Loopbaanwandelingen, bijeenkomsten in mijn praktijkruimte (in Utrecht), e-mailcontact of een combinatie ervan. Mocht je hieronder niet precies vinden wat je zoekt, dan maken we in overleg een maatwerkplan.

 

Programma: Loopbaan stappen

Welke kant uit?

Tijdens wandelingen praten we over je situatie en wat je daarin wilt veranderen. Welke kant je uit wilt; of hoe je een (nieuwe) weg kunt vinden; hoe jouw ideale werk of baan eruit ziet; wat wel en niet reëel is; we bespreken wat je belemmert en wat zou kunnen helpen om die belemmeringen te doorbreken. Door letterlijk stappen te zetten komt er nieuwe energie vrij en ontstaat er ook ruimte in je hoofd voor nieuwe plannen. Je zult zien dat je ook op loopbaangebied stappen gaat zetten die bij jou passen. We lopen een afstand die voor jou prettig is en zo mogelijk maken we onderweg een stop voor een kopje koffie of thee.

Het aantal loopbaanwandelingen is te overleggen. Investering:  € 75 (excl. btw) per uur wandelen. 

 

Programma: loopbaan-begeleiding

Hoe nu verder?

Voor als je gericht wilt onderzoeken hoe verder te gaan op je loopbaanpad.

Als je een tijd ergens werkt en uitdaging in je werk mist, ongemotiveerd raakt of vast loopt, is het tijd om een grondige analyse te maken van je situatie. We gaan aan de slag met onderwerpen als wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en wat is er mogelijk. We maken gebruik van gerichte opdrachten en vragenlijsten waar je thuis (schriftelijk of online) aan werkt. We gaan op zoek naar nieuwe wegen op je levenspad.

5 bijeenkomsten van 1 à 1,5 uur en e-mailcontact. Investering: € 425 (excl. btw). Doorlooptijd 4 maanden. Programma kan ook op maat, gecombineerd met Loopbaan stappen. 

 

Programma: Terug naar de ACTIE-stand.

Zonder werk?

Geen werk hebben is voor niemand een fijne situatie. Je voelt je geïsoleerd en steeds meer raak je af van het gevoel dat je nog iets waard bent. Je wordt onzeker over je mogelijkheden en je hebt een stok achter de deur nodig om er iets aan te doen. Op zo’n moment kan ik je goed helpen. We halen je kwaliteiten en persoonlijke kracht naar boven en maken een plan A (en desnoods plan B) richting de arbeidsmarkt. Indien nodig passen we je CV en sollicitatiebrief aan, zodat ze aantrekkelijk worden bij een gevonden vacature. We kijken hoe je je kunt presenteren via sociale media. We werken met opdrachten, een tijdsplanning en naast de gesprekken veel e-mailcontact.    

3 bijeenkomsten  van 1 à 1,5 uur  +  e-mailcontact. Doorlooptijd: maximaal 3 maanden. Investering: € 275  (excl. btw). Programma kan ook op maat gemaakt.

 

Programma: Een baan vinden, anno NU

Al lang niet meer gesolliciteerd?

Ben je op zoek naar (ander) werk en is het lang geleden dat je een baan zocht? Dan merk je dat er veel veranderd is op de arbeidsmarkt. Solliciteren gaat supersnel via internet en vaak via recruiters. Ook is netwerken belangrijk geworden, evenals jezelf bekend te maken op sociale media. In dit programma zorgen we dat je weer up-to-date wordt op dit gebied. We maken een netwerkplan én zorgen voor je presentatie op de sociale media. Ook krijg je tips voor het gericht zoeken naar banen op internet.

2 bijeenkomsten van 1 à 1,5 uur. Investering: € 180 (excl. btw)

 

Programma: Persoonlijke presentatie

Vaak afgewezen?

Je weet wat je wilt en hebt al vaak sollicitatiegesprekken gevoerd. Je wordt het steeds (net) niet. Waar ligt dat aan? In dit programma oefenen we sollicitatiegesprekken en eventueel nemen we een stukje op, zodat jij kunt terug zien hoe je overkomt. Je krijgt feedback op je presentatie, ook over je lichaamstaal. Die speelt een belangrijke rol bij sollicitatiegesprekken.

1 bijeenkomst van 1 à1,5 uur. Investering: € 75 (excl. btw) per uur.