Over mij

Ellen Lustenhouwer – Loopbaanbegeleider

Over mij

Ik ga samen met jou actief op zoek, zodat je met nieuwe of andere inzichten (weer) daadwerkelijk in beweging komt en oplossingen vindt.

Ellen Lustenhouwer - Loopbaan begeleider

Mijn motto is: iedere stap is er een vooruit! Waarmee ik maar wil zeggen dat iedere beweging belangrijk is, omdat je er altijd van leert.

Het thema ‘mens en werk’ heeft mij altijd beziggehouden en is de rode draad in mijn leven. In ruim 25 jaar bij de overheid en in de non-profitsector (zorg en welzijn) heb ik uitgebreide ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen bij loopbaanvragen als P&O-adviseur, loopbaancoach, loopbaantrainer en wandelcoach.

Ik kan je helpen met:
Hoe ik werk

Ik sluit zoveel mogelijk aan bij waar jij je bevindt in jouw proces en ga met jou onderzoeken waar de “haperingen” zitten. Afhankelijk van je vraag gaan we samen alternatieven, oplossingen en handelswijzen bepalen voor je vraag of probleem. Je gaat er gericht mee aan het werk en de “brij” in je hoofd maakt plaats voor overzicht en gerichte actie. Uiteindelijk ga je je stappen vanzelf weer zetten.

Ik beschik over een fijne werkruimte in Utrecht, maar online coaching is ook altijd mogelijk. Of we gaan samen daadwerkelijk op pad. Wandelen geeft rust en ruimte in je hoofd en frisse lucht die weer nieuwe energie geeft. Ik loop graag een eindje met je op.

Ellen Lustenhouwer - loopbaanbegeleiding
Ellen Lustenhouwer

Opleidingen en Certificering

Ik ben lid van Noloc (beroepsvereniging van loopbaanprofessionals) en register-loopbaanprofessional.
logo register loopbaan
Academie voor school- en beroepskeuzewerk
Sociale Academie Personeel en Arbeid
VO-Arbeidsverhoudingen, post HBO-loopbaanbegeleiding
Opleiding persoonlijke ontwikkeling en professionele communicatie