Programma's

Er zijn diverse mogelijkheden. Bijeenkomsten in mijn praktijkruimte (in Utrecht), loopbaanwandelingen, online afspraken, e-mailcontact tussendoor en een combinatie ervan.

Begin vandaag met die eerste stap

Mocht je niet precies vinden wat je zoekt, dan maken we in overleg een maatwerkplan. De genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Loopbaan stappen

Het aantal loopbaanwandelingen is te overleggen.

€ 75

per uur wandelen
Welke kant uit?

Tijdens wandelingen praten we over je situatie en wat je daarin wilt veranderen. Welke kant je uit wilt; of hoe je een (nieuwe) weg kunt vinden; hoe jouw ideale werk of baan eruit ziet; wat wel en niet reëel is; we bespreken wat je belemmert en wat zou kunnen helpen om die belemmeringen te doorbreken. Door letterlijk stappen te zetten komt er nieuwe energie vrij en ontstaat er ook ruimte in je hoofd voor nieuwe plannen in je loopbaan. Je zult zien dat je stappen gaat zetten die bij jou passen. We lopen een afstand die voor jou prettig is en zo mogelijk maken we onderweg een stop voor een kopje koffie of thee.

Loopbaan-begeleiding

5 bijeenkomsten van 1,5 uur

€ 500

Programma kan ook gecombineerd met Loopbaan stappen.
Hoe nu verder?

Voor als je gericht wilt onderzoeken hoe verder te gaan op je loopbaanpad.

Als je een tijd ergens werkt en uitdaging in je werk mist, ongemotiveerd raakt of vast loopt, is het tijd om een grondige analyse te maken van je situatie. We gaan aan de slag met onderwerpen als wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en wat is er mogelijk. We maken gebruik van gerichte opdrachten en vragenlijsten waar je thuis (schriftelijk of online) aan werkt. We gaan op zoek naar nieuwe wegen op je levenspad.

Een baan vinden, anno NU

2 bijeenkomsten van 1,5 uur.

€ 200

Al lang niet meer gesolliciteerd?

Ben je op zoek naar (ander) werk en is het lang geleden dat je een baan zocht? Dan merk je dat er veel veranderd is op de arbeidsmarkt. Solliciteren gaat supersnel via internet en vaak via recruiters. Ook is netwerken belangrijk geworden, evenals jezelf bekend te maken op sociale media. In dit programma zorgen we dat je weer up-to-date wordt op dit gebied. We maken een netwerkplan én zorgen voor je presentatie op de sociale media. Ook krijg je tips voor het gericht zoeken naar banen op internet.

Terug naar de ACTIE-stand

3 bijeenkomsten van 1 à 1,5 uur + e-mailcontact.

€ 300

Doorlooptijd: maximaal 3 maanden. Programma kan ook op maat gemaakt.
Zonder werk?

Geen werk hebben is voor niemand een fijne situatie. Je voelt je geïsoleerd en steeds meer raak je af van het gevoel dat je nog iets waard bent. Je wordt onzeker over je mogelijkheden en je hebt een stok achter de deur nodig om er iets aan te doen. Op zo’n moment kan ik je goed helpen. We halen je kwaliteiten en persoonlijke kracht naar boven en maken een plan A (en desnoods plan B) richting de arbeidsmarkt. Indien nodig passen we je CV en sollicitatiebrief aan, zodat ze aantrekkelijk worden bij een gevonden vacature. We kijken hoe je je kunt presenteren via sociale media. We werken met opdrachten, een tijdsplanning en naast de gesprekken veel e-mailcontact.

Persoonlijke presentatie

Bijeenkomst(en) van 1 à 1,5 uur.

€ 75

per uur
Vaak afgewezen?

Je weet wat je wilt en hebt al vaak sollicitatiegesprekken gevoerd. Je wordt het steeds (net) niet. Waar ligt dat aan? In dit programma oefenen we sollicitatiegesprekken en eventueel nemen we een stukje op, zodat jij kunt terug zien hoe je overkomt. Je krijgt feedback op je presentatie, ook over je lichaamstaal. Die speelt een belangrijke rol bij sollicitatiegesprekken.

Neem contact op

Telefonisch

Bel me gerust en we kijken samen wat jij nodig hebt.
06-46226729

Mailen

Liever eerst contact via e-mail? Geen probleem.
info@loopbaanstappen.nl

Contactformulier

Natuurlijk kun je ook het contactformulier gebruiken op deze website.